Oppo Find X3- zvonuri

Chiar maine, compania Oppo isi va lansa noua serie de telefoane, adica Oppo Find X3. Oppo este o companie chinezeasca de telefoane care este foarte renumita, iar seria Find X este seria sa de telefoane de top, iar Find X2 ce s-a lansat anul trecut a avut un mare succes. Chiar daca inca nu s-a lansat noua serie, s-au auzit niste zvonuri cu privire la aceste telefoane noi, iar fanii si-au facut auzite dorintele cu privire la specificatiile pe care vor sa le vada la noile telefoane. Daca vrei sa afli care sunt aceste zvonuri si dorinte, ramai cu ochii pe randurile de mai jos.

Oppo Find X3 se va lansa maine, dar telefoanele vor fi disponibile pentru precomanda abia din 31 martie, iar in magazine si online vor fi disponibile din 14 aprilie. Preturile s-au auzit ca vor fi de 400-500 de euro pentru Oppo Find X3 Lite, Find X2 Neo va costa 700-800 de euro, iar Find X3 Pro va fi 1000-1200 de euro.

Un zvon ne-a dezvaluit faptul ca cele 3 telefoane ale companiei se vor numi, Lite, Neo si Pro.

 Aspect care se stie cu siguranta este referitor la ecran, astfel ca noile telefoane vor avea o gama mai mare de culori ce vor fi mai precise. Un zvon spune ca Find X3 va avea o rezolutie 3 K cu o rata mare de actualizare, iar Find X3 Pro va avea un ecran curbat de 6,7 inci, o rezolutie de 1440 x 3216 pixeli si rata de actualizare va fi de 120 Hz. Se mai spune ca toate vor avea un panou AMOLED, dar Lite va fi singurul care va avea ecranul plat. 

Un zvon se refera la capacitatea bateriei, astfel ca Find X3 Pro va avea o baterie de 4,500 mAh si se va incarca rapid prin 65 W. Find X3 Neo va avea o baterie de 4,500 mAh cu 65 W incarcare, iar X3 Lite va avea o baterie de 4,300 mAh cu 65 W incarcare.

Este posibil ca telefoanele sa fie dotate cu Snapdragon 888 sau Snapdragon 870, fiind un nou model. Alt zvon spune ca toate telefoanele vor avea conectivitate 5G.

Fanii isi doresc ca telefoanele sa aiba incarcarea wireless, iar modelele care nu sunt Pro sa aiba camere mai bune, pentru ca pana acum acestea nu erau atat de grozave ca cele ale modelelor Pro. Se mai doreste sa existe mai multe modele care au spatele din piele, iar un telefon 5G sa fie mai accesibil.

Acestea fiind spuse, daca esti interesat de telefoanele companiei Oppo, fii pregatit pentru ca maine se vor lansa cele mai noi telefoane si atunci vei afla si mai multe detalii concrete despre acestea, iar din 31 martie le vei putea precomanda.