Polar Verity Sense- review

Daca esti preocupat de starea sanatatii tale, daca ai vrea ca in fiecare zi sa primesti notificari si rezultate cu privire la ritmul tau cardiac, poate ca ai avea nevoie de un monitor de ritm cardiac. Daca nu iti place sa poti toata ziua un ceas care are aceasta functie, poate ca o banda care se aseaza pe brat in partea de sus suna mai bine. Polar Verity Sense este o banda ce monitorizeaza ritmul cardiac, poate oferi date ale ritmului cardiac, tinand cont de antrenamente, de exercitiile fizice, de efort. Daca vrei sa afli mai multe informantii despre acest monitor de ritm cardiac, ramai cu ochii pe descrierea de mai jos.

Polar Verity Sense este disponibil intr-o singura versiune de culoare, un singur design. El are un pret initial de 89 de dolari, fiind o banda mai scumpa decat rivalii sai. 

Polar Verity Sense se inspira din senzorul care se afla in primul monitor de ritm cardiac de la Polar. Banda prezinta un buton ce este destinat opririi si pornirii benzi, dar exista si alte cateva butoane ce au rolul de a comuta intre modurile pe care banda le are. Mai exista un buton care are rolul de a transfera datele inregistrate ale ritmului tau cardiac pe un dispozitiv prin Bluetooth sau ANT+. Datele se pot transmite chiar si prin 2 dispozitive simultan. 

Banda este dotata cu un spatiu de stocare de 16 MB, astfel ca este un spatiu suficient pentru 600 de ore de antrenament. Aceasta banda se poate folosi si la inot, este rezistenta la apa, poate fi scufundata pana la 50 de metri adancime.

Senzorul care monitorizeaza ritmul cardiac se afla intr-o banda elastica din material, iar printr-o curea aceasta se fixeaza pe brat in partea de sus. In comparatie cu modelul anterior, aceasta este mai confortabila, materialul este mai calitativ si se poate spala, doar ca trebui sa ai mare grija sa scoti senzorul intai.

Cand s-au efectuat teste cu privire la cate de precise sunt rezultatele pe care acesta le emite, s-a constat ca se descurca foarte bine in monitorizarea ritmului cardiac, iar datele transmise sunt foarte precise, concrete. Toate aceste date se pot vizualiza din aplicatia aferenta benzii, Flow sau Beat. Datele sunt sincronizate mai bine cu un iPhone decat cu un Android.

Compania spune ca banda are o durata de viata a bateriei de 20 de ore, iar ea a reusit sa reziste peste 12 ore, fiind durata monitorului dinaintea sa. Pe spatele benzii se afla LED0uri care indica nivelul bateriei.

Prin urmare, daca nu-ti plac curele pentru piept care monitorizeaza ritmul cardiac, daca vrei un monitor pentru antrenamentele de casa si daca vrei ca ritmul cardiac sa fie monitorizat si sub apa, atunci poti cumpara Polar Verity Sense. Dar daca vrei ca datele sa fie cele mai precise, sa se poata purta peste haine si vrei o durata de viata a bateriei mai buna, atunci aceasta nu este un model potrivit pentru tine.