Poze mai bune cu Samsung Galaxy 2020

Compania Samsung a fost depasita de camerele Huawei si Google Pixel, dar inca are camere bune care realizeaza poze foarte bune. Camerele sale ofera mai multa flexibilitate decat cele de la Iphone. Exista cateva modalitati prin intermediul carora sa realizezi poze mai bune, doar ca se aplica la modelele de telefoane din anul acesta si doar a catorva modele mai vechi. Daca vrei sa afli care sunt acele modalitati, ramai cu ochii pe randurile de mai jos. 

Cu modul Pro se pot face poze foarte bune. Poti sa controlezi ISO, viteza obturatorului, echilibrul alb, saturatie, contrast.Galaxy S1 ofera posibilitatea de a alege intre 2 deschideri diferite, in functie de lumina. Aceasta optiune nu mai este la Galaxy S20 si Note 20. 

Se poate inregistra un videoclip scurt in care sa fie integrate mai multe poze. Aceasta functie se numeste „Motion Photo”. Ea se activeaza atingand pictograma de pe ecranul principal al camerei. Este un patrat cu un triunghi in interior. Este potrivit pentru a captura poze cu putina miscare. Daca vrei sa pozezi un animal sai un copil care nu sta nemiscat, aceasta este solutia cea mai buna. Este potrivit si pentru portrete si fotografii de grup. 

Poti seta rezolutia pe care o doresti. Galaxy S20 Ultra are cateva rezolutii foarte mari. Daca atingi pictograma raportului de aspect din ecranul principal al camerei (este un patrat cu 3:4 in interior), o sa poti alege din mai multe optiuni. Daca ai S20 Ultra sau Note 20 Ultra, poti selecta rezolutia de 108 MP. Se merita sa incerci toate rezolutiile. Mai poti sa selectezi „Complet” si ecranul se va umplu, reusind sa faci o poza mai mare. 

Pentru a activa „Single Take”, trebuie sa glisezi spre stanga la S20, S10, Note 10 si Note 20 din ecranul principal al camerei. Aceasta functie permite realizarea mai multor poze di videoclipuri diferite, dar simultan, iar la final iti va recomanda cea mai buna poza. 

S Pen-ul de la Note poate fi folosit pentru poze. Iti permite sa realizezi poze de grup, portrete, fara sa fie nevoie sa iti intinzi mana, trebuie doar sa apesi pe butonul de la S Pen. Functioneaza prin Bluetooth si se poate utiliza pana la 10 metri distanta de telefon. Atingerea dubla comuta intre camera de spate si cesa frontala. 

Modul Live Focus este potrivit pentru poze cu adancime. Se poate selecta de la setarea implicita, se poate trece la unghiul larg, care poate cuprinde mai multe detalii. Se poate selecta si optiunea de fundal blurat.

Acestea fiind spuse, daca ai un Galaxy S10, S20, Note 10 sau Note 20, poti sa incerci aceste modalitati pentru a realiza poze mult mai bune, care te fac sa arati ca un profesionist.