Profiluri de aplicatii dating: Cele mai enervante fraze de evitat

Au fost necesare doar trei glisari pe Bumble pentru a gasi o biografie a profilului cu propozitia „I’m an open book, just ask.” (sunt o carte deschisa, doar intreaba). Si sincer, propozitia respectiva in general suna cat se poate de cringe, in special atunci cand ne gandim ca lumea nu te prea intreaba chestii pentru ca mai pe nimeni nu intereseaza ce faci. S-ar putea sa ti se puna o intrebare pe aceste aplicatii de dating dar daca raspunsul nu este unul pe masura, nici ca ai putea capta atentia persoanei respective, care ar urma sa vorbeasca mai mult despre ea insasi. In orice caz, acesta ar putea fi cea mai putin surprinzatoare si mai cliseica biografie de profil de dating, sunt altele mult mai penibile. Daca ai petrecut ceva timp in aplicatiile respective, probabil ai observat ca exista o asemanare a limbajului care patrunde in multe biografii. Exista fraze care se repeta din nou si din nou: „Doar spune buna..”, „Prea multe citate mult din The Office.” „Fluent in sarcasm”. 

Exista un colt al creierului meu care pastreaza teorii ale conspiratiei fara importanta. Si aici imi imaginez o intalnire globala a persoanelor care vor dating online in care s-ar fi decis ca  singura modalitate de a aborda in mod sarcastic intrebarile legate de inaltime era sa scrii „[Inaltimea] pentru ca se pare ca asta conteaza”. La o iesire cu prietenii in urma cu cateva saptamani, am adus in discutie acest subiect, iar unul dintre ei a recunoscut ca a avut exact acea expresie despre inaltime in biografia lui pe Tinder. Simtind ca poate acesta a fost primul pas in dezlegarea unui mister, am intrebat de unde a luat-o. A spus ca un prieten i-a spus sa-o puna. Si cand l-am pus sa-si intrebe prietenul unde a auzit-o, acesta nu era sigur si s-a gandit ca poate nu exista nici un punct de origine, ci mai degrabă ca totul a fost o evolutie convergenta. Studierea cu atentie a rezultatelor Google din anii trecuti nu a reusit sa aduca in prim plan o prima instanta a expresiei.

Deci probabil ca nu a fost nici o intalnire de acest gen, sau cel puțin nu am fost invitat. Cu toate acestea, acelasi limbaj apare intre sexe si, se pare, pe retelele sociale care obisnuiau sa ofere bariere mult mai eficiente in calea raspandirii tendintelor. Desigur, profilurile aplicatiilor de dating pot fi dificil de scris. Ar trebui sa incerci sa-ti dai seama cum sa-ti etalezi personalitatea — toate acele calitati intangibile care ar putea de fapt sa placa cuiva — in cateva sute de cuvinte. In tot acest timp, ar trebui sa incerci sa gasesti o anumita economie, bazandu-te pe detalii care semnaleaza ceva mai profund despre stilul tau de viata.

Așa ca, dupa ce am discutat cu prietenii, colegii de munca si strainii pe internet, sunt aici pentru sa-ti ofer Ghidul Love Syncs pentru cele mai enervante fraze ale platformelor de online dating. 

Fluent in sarcasm

Este foarte posibil ca „sarcasmul” sa fi devenit prescurtare pentru a avea simtul umorului. Intreaba-te, insa: ce anume poate fi atractiv in a spune in mod constant lucruri pe care nu le simti, si mai ales pe tonul respectiv? 

Sunt o carte deschisa, doar intreaba

Desi este un lucru pozitiv sa semnalezi deschiderea de a impartasi lucruri despre tine cu un match, aceasta fraza este cel mai adesea un substitut care suna lenes pentru a scrie o biografie. Nu uita, scopul unei biografii este sa-i ajuti pe altii sa-si dea seama daca vor sa vorbească cu tine.

[Inaltime] pentru ca se pare ca asta conteaza

Voi merge mai departe și voi da vina asupra patriarhatului pentru problemele societății legate de gen si inaltime? Desigur. Intre timp, sa adaugi acest lucru in biografia ta este ca si cum ai da un fel de lovitura la meciurile viitoare carora s-ar putea sa nu le pese cat de inalt esti.

Stau prost la a raspunde

Poate ar trebui sa lucrezi la asta, avand in vedere ca asa functioneaza majoritatea acestor site-uri.

Caut un partener in crima

Mai bine ai un Thunderbird ’66 pe care îl putem conduce de pe o stanca.