Realme 7 Pro

Anul acesta a fost un an destul de dezavantajos pentru multe companii de telefoane, dar Realme nu a avut o asa mare scadere a vanzarilor, pentru ca are mai multe telefoane de gama medie, bune si ieftine. Realme 7 Pro costa 279 de lire sterline si este unul dintre cele mai bune telefoane ale companiei. Este dotat cu un procesor puternic, din pacate nu are o camera cu un zoom optic, iar panoul are o rata de actualizare de 60 Hz, fiind un dezavantaj avand in vedere ca majoritatea telefoanelor au rata de 90 Hz sau 120 Hz si nu are nici conectivitate 5G. Dar, are un ecran AMOLED, fiind o caracteristica rara la telefoane de gama medie. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre acest telefon de gama medie si bun, citeste descrierea ce va urma. 

Realme 7 Pro este confectionat din plastic, dar nu se simte atat de ieftin ca alte telefoane, fiind un plastic mai dur. Telefonul are un ecran curbat si are amprenta sub ecran. Telefonul este disponibil in 2 culori de bleumarin si argintiu, ambele culori fiind mate. 

Cititorul de amprente sub ecran este pe cat se poate de util, plus ca este un aspect care nu se prea regaseste la telefoanele de gama medie. Designul camerei frontale este unul foarte placut, iar fiind o singura camera, perforare de pe ecran este mai mica. Telefonul are un ecran AMOLED, care ofera o experinta de vizionare foarte buna, iar difuzoarele sunt destul de bune. Compania a renuntat la rata de actualizare de 90 Hz care se regaseste la Realme 7. Dar un ecran LCD de 90 Hz sau 120 Hz este mai ieftin decat unul AMOLED de 60 Hz. Ecranul telefonului are 6,4 inci si este destul de confortabil de tinut in mana.

Realme 7 Pro este dotat cu o baterie mare de 4.500 mAh, ceea ce inseamna ca durata de viata a bateriei este destul de mare si poate sa reziste o zi la o singura incarcare. Dupa o zi obisnuita, adica la o utilizare normala, telefonul mai avea 35%, iar dupa 40 de minute de streaming video la luminozitate maxima, din baterie s-a consumat 7%. Telefonul are incarcare rapida de 65 W, care reuseste sa incarce bateria complet in doar 34 de minute. Spatiul de stocare este de 128 GB, fiind mai mare decat al Iphone 11 Pro si Galaxy S20.

Are o camera principala de 64 MP, care realizeaza poze mai bune decat un DSLR. Mai exista o camera ultra-larga de 8 MP, una macro de 2 MP si de detectare a adancimi de 2 MP, iar cea frontala este de 32 MP.

Asadar, Realme 7 Pro este un telefon de gama medie, accesibil, dar in acelasi timp este unul bun.