Recomandari jocuri sport pentru Android

Inca o lista cu recomandari in legatura cu jocuri de sport pe care ai putea sa le joci pe dispozitivul tau Android.

Football Manager Touch (2018)

Pret: 84 de lei / 20 de dolari americani

Football Manager Touch 2018 este un titlu mobil ambitios, prin faptul ca incearca sa aduca experienta jocului Football Manager de PC pe deplin in versiunea unei tablete Android. Vestea buna este ca acesta este un joc extrem de detaliat, bogat in optiuni care iti vor permite sa imbogatesti fiecare aspect al echipei tale, de la bugetul clubului la calitatea lotului, sa urmaresti meciurile si sa te enervezi atunci cand echipa ta iese cu un egal de pe teren intr-o partida in care avea avantaj de doua goluri pana la ultimele 5 minute de prelungire (sau nu e o veste atat de buna). Vestea proasta este ca acesta este un joc care  necesita multe ore din timpul tau. La urma urmei, nu vei putea termina si/sau castiga o intreaga liga, fie ea campionat sau cupa europeana, in timpul unei plimbari cu autobuzul de 30 de minute. Insa un joc din cariera ta…

Kevin Toms Football Manager

Pret: 14 lei / 3.5 dolari americani

Kevin Toms Football Manager este rezultatul a ceea ce se poate intampla atunci cand intampla atunci cand cel care a creat jocul original Football Manager (cel din 1982 pentru computere cu 16K memorie RAM) aduce aceleasi caracteristici de pick-up-and-play si pentru Android. E brutal, simplist, dar si foarte distractiv. In cele din urma, jocul implica cea mai mare parte a selectiei / managementului echipei de baza (prim 11 + rezerve), a unei tactici si a unor momente tensionate. Jocul poate parea preistoric pentru oricine este mai experimentat in jocurile mai moderne de gestionare a fotbalului, insa este o placere pentru oricine isi doreste imediat după un joc de football management care sa-i satisfaca asteptarile intr-un mod simplu in dauna unui joc mai complex care iti creeaza mai multa dependenta decat o stare de relaxare jucand un joc cu sportul preferat.

Hockey Classic 16

Pret: Gratuit + IAP pentru a debloca jocul

Din motive cunoscute doar de catre companie, EA Sports nu a portat franciza NHL de la  console la platforme pentru telefoane mobile. Pacat, pentru ca astfel Hockey Classic 16 devine urmatorul titlu cel mai bun al celor de la Electronic Arts in domeniul gaming-ului pe smartphone. Descarcarea jocului este gratuita, insa pentru a-l debloca, va trebui sa platesti un pret suficient de rezonabil in comparatie cu alte jocuri care iti cer achizitii in-game. De la echipele nationale ale Finlandei si Suediei (cele cu care incepi jocul inainte de a trece la achizitiile pentru a debloca jocul) si pana la cele 60 de echipe incluse in joc, dar si  la multitudinea modurilor de joc, Hockey Classic 16 este o experienta extrem de placuta pentru toti fanii sportului pe gheata.

NBA Jam

Pret: 21 de lei / 5 dolari americani

NBA Jam este unul dintre cele mai vechi jocuri populare, aflandu-se pe Android inca din octombrie 2010 si ramanand, totusi, unul dintre cele mai lizibile si mai distractive jocuri sportive pe care le poti gasi pe Google Play. Aceasta adaptare a jocurilor clasice din anii ‘90   prezinta toate actiunile rapide pe care le gaseai la acel tip de jocuri, insa cu o grafica mult imbunatatita, care include animatii amuzante pentru fiecare personaj al jocului. Comenzile sunt extrem de simple si receptive, ceea ce face jocul unul dintre cele mai inovative titluri de sport disponibile pe Android.