Red Dead Redemption 2 pe PC?

Vom avea ocazia sa vedem vreodata Red Dead Redemption 2 pe PC? Rockstar a lansat jocul Western Western Red Dead Redemption 2, pe consola, in octombrie anul trecut. Pana in prezent, jocul este disponibil numai pe Xbox One si PS4. In timp ce acest proiect nu pare sa se afle pe lista de prioritati a companiei Rockstar, gamerii care folosesc mai mult PC-ul in dauna oricarui alt dispozitiv au fost lasati cu ochii in soare si cu o speranta vaga in aparitia unei versiuni pentru PC a jocului Red Dead Redemption 2.

Jucatorii care isi doresc o experienta de inalta performanta sau calitate vizuala (precum rezolutie 4K) pot opta sa joace jocul pe PS4 Pro sau Xbox One X, insa nu exista nici o platforma computerizata, in momentul de fata, care ar putea face o eventuala versiune PC a jocului asemanatoare in linii atat de mari cu versiunea de PS4 sau Xbox. Ramane de vazut exact cum ar putea Rockstar sa creeze o versiune pentru calculator care sa semene din punct de vedere al calitatii grafice si al gameplay-ului cu jocul lansat pe PS4 si Xbox.

In concluzie, daca nu ai o consola de la Sony sau Microsoft, care sunt perspectivele tale pentru a obtine Red Dead Redemption 2 pe PC cat de curand? Am trecut prin cele mai recente zvonuri care au indicat lansarea unei versiuni PC si ne-am ghicit ca, intr-adevar, s-ar putea sa fie lansata. Zvonurile in legatura cu o versiune pentru calculator a jocului au inceput sa apara la jumatatea lunii octombrie, dupa ce retailerul online MediaMarkt a afisat pe site-ul sau o versiune PC a jocului, mentionand ca data de lansare 31 decembrie 2019. Ulterior, lista a fost stearsa, totusi. Lucrurile au inceput din nou dupa ce un profil LinkedIn al unui angajat Rockstar parea sa prezinte credite pentru versiunea PC a jocului – desi si acest lucru a fost modificat ulterior dupa ce postarea a atras atentia mass-media, lansand o gramada de stiri pe aceasta tema. Cele mai mari indicii pe care le-am primit pe tema acestui subiect au aparut atunci cand Rockstar a lansat o aplicatie pentru companiile mobile / comprimate alaturi de noul joc Red Dead, in principal ca un hub pentru vizualizarea statisticilor in joc, a intrarilor de jurnal si a locatiilor hartilor.

Deci, cand am putea vedea Red Dead 2 Redemption 2 pe PC? In acest moment, sansele ca  Rockstar sa faca un anunt in aceasta privinta in viitorul apropiat sunt destul de mici, intrucat compania pare sa se concentreze pe a dezvolta Red Dead Online. In timp ce Red Dead Redemption din 2010 nu a fost lansat niciodata pe PC, celelalte jocuri de la Rockstar, precum celebrele GTA IV sau GTA V, au fost lansate pe PC la 6 luni dupa debutul acestora pe consolele initiale. Asta inseamna ca ar putea fi lansata in aprilie sau mai 2019, desi exista posibilitatea sa apara si mai tarziu, avand in vedere ca zvonul respectiv a mentionat data lansarii jocului pe PC ca decembrie 2019.