Reduceri de joi

Pe langa reducerile de Ziua Munci din 7, care este in 7 septembrie, astazi avem ocazia sa beneficiem de alte reduceri, printre care un Chromebook, care este un produs care se gaseste foarte rar la reducere. Deci, daca esti student si ai nevoie de un nou laptop, daca ai nevoie de el pentru munca de acasa, este momentul potrivit sa iti cumperi acest Chromebook. Dar nu este singurul produs care se afla la reducere, mai sunt si boxe, televizoare, casti, camera web. Daca vrei sa afli mai multe despre produsele care sunt la reducere astazi, urmareste randurile de mai jos. 

Dell chromebook 3100 costa acum 249 de dolari si poti economisi 100 de dolari. Acest laptop are un ecran de 11,6 inci, nu este un ecran tactil, dar aceasta nu este o problema atat de mare. Are 4 GB memorie RAM, 16 GB spatiul de stocare, 4 porturi USB, dintre care 2 sunt USB-C si are incorporata o camera web care este destul de buna. Durata de viata a bateriei este de pana la 14 ore. 

Outdoor Tech Buckshot Pro Ultra costa 35 de dolari si poti economisi 41 de dolari. Este o boxa care este disponibila in negru si bluemarin, este rezistenta la apa si la praf, are IP6 si are un port de alimentare pentru alte dispozitive de urgenta. Are si o lanterna detasabila care se poate folosi la bicicleta. 

Depstech D09 2K este o camera web foarte buna care se gaseste acum la 21 de dolari daca folosesti un cupon si codul promotional WEBCAM09. Ea de obicei se gaseste la 40 de dolari. Camera are o rezolutie de 2.560 x 1.440 pixeli, fiind mai mare decat multe alte modele, ceea ce inseamna ca imaginea din timpul videoconferintelor va fi mult mai buna. 

Boltune BH020 sunt niste casti wireless cu functia de anulare a zgomotului care costa acum 29 de dolari daca folosesti un cupon si codul promotional 25KACPBF. Au un design similar cu cel al Apple AirPods Pro, doar ca sunt mult mai ieftine. Calitatea sunetului este foarte bun, iar daca varfurile iti stau bine in ureche, functia de anulare a zgomotului va functiona foarte bine. Carcasa are un port USB-C si ofera 40 de ore de functionare. 

Insignia 40-inch 1080p LED TV este un televizor de 40 de inci care costa 120 de dolari si poti economisi 60 de dolari. Are 3 intrari HDMI, o rezolutie de 1.920 x 1.080 pixeli, ceea ce inseamna ca se poate folosi si pe post de monitor. Daca ai nevoie de Netflix sau Hulu va trebui ca televizorul sa se conecteze la un alt televizor Fire, Roku sau o consola de jocuri. 

Asadar, daca ai nevoie de aceste dispozitive, grabeste-te pentru a profita de aceste reduceri care sunt doar astazi.