Reduceri la Best Buy

Daca simti cumva ca ai nevoie de cate gadgeturi, daca ai cumva de nevoie de aceasta, este momentul potrivit sa intri pe Best Buy, care are reduceri la multe produse de pe site, la laptopuri, MacBook-uri, televizoare, casti, boxe si altele. Best Buy cand are reduceri mari si la multe produse, obisnuieste sa limiteze comeznile pana la ora 23:59, asa ca daca intri pe site si vezi ceva care iti place, indicat ar fi sa nu stai prea mult pe ganduri si sa actionezi. In randurile de mai jos voi prezenta cateva produse care sunt la reducere. 

TCL este o marca de televizoare foarte renumita si cunoscuta pentru ca are cele mai bune televizoare care au un raport foarte bun de pret- calitate, de aceea a fost o surprindere ca modelul TCL 8- Seria 65- inci 4K UHD Roku TV sa fie la o asa mare reducere, fiind la un pret de 1.000 de dolari, ceea ce inseamna ca vei economisi 600 de dolari. Modelul este cunoscut pentru ca are cea mai buna calitate a imaginilor, fiind un televizor non- OLED. Cu toate acestea, ofera o luminozitate foarte buna, culori foarte profunde, pe care le vei putea gasi la un televizor LCD. In plus, mai este dotat si cu interfata Roku, care este o functie foarte importanta pentru televizoarele inteligente. 

Lenovo Yoga C940 este cel mai nou model de laptop 2 in 1, ceea ce inseamna ca se poate folosi si pe posta de tableta. Acest model are un procesor Intel Core i7, 12 GB memoria RAM si 512 GB spatiu de stocare si se afla la un pret de 1.000 de dolari, astfel ca vei reusi sa economisesti 300 de dolari. 

Klipsch Reference Seria Dual 8- inci au 600 de wati si sunt boxe foarte mari si puternice, potrivite pentru a sta pe jos. Au o calitate foarte buna a sunetului, un bas puternic, calitate dinamica pentru un sunet retro si se gasesc la un pret de 250 de dolari, economisind 250 de dolari, asa ca se afla la jumatate de pret. 

MacBook Pro cel de 16 inci nu a iesit de foarte mult timp la vanzare si se gaseste la pretul de 2.200 de dolari, avand cele mai bune configuratii si vei reusi sa economisesti 200 de dolari. 

Daca ai nevoie de niste casti bune, Powerbeats 3 se alfa la un pret de 80 de dolari, iar Jabra Elite 65t se afla la 100 de dolarii, fiind unele dintre cele mai bune casti wireless. 

Acestea fiind spuse, daca simti ca iti lipseste vreun gadget, este timpul sa intri pe site-ul Best Buy sa profiti de cele mai bune reduceri, la diferite produse.