Reduceri valabile de Prime Day

Evenimentul de reduceri de la Amazon, Prime Day, s-a incheiat zilele acestea, doar ca inca mai sunt disponibile unele dispozitive si produse cu pretul redus. Foarte multe produse si dipozitive s-au afla la preturi foarte bune, iar daca ai vrut sa cumperi ceva, sper ca ai reusit, dar in cazul in care ai uitat sau nu ai avut timp, mai au inca o ansa de a cumpara produsele sau dispoizitivele de care ai nevoie la un pret redus. Daca vrei sa afli care sunt reducerile care sunt inca valabile de Prime Day, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Poti sa te inscri pentru un card Visa Amazon Prime si vei primi cadou un card Amazon in valoare de 100 de dolari, iar acest card iti mai aduce si alte beneficii, printre care reduceri de 5% la aproape tot ce vei cumpara de la Amazon si Whole Foods

Daca vrei sa iti cumperi o pereche de casti wireless Apple AirPods Pro, poti sa le cumperi la un pret redus de 199 de dolari, avand o reducere de 50 de dolari fata de App Store. Daca vrei sa primesti si carcasa de incarcare, va trebui sa cheltuiesti 150 de dolari.

Apple MacBook de 13 inci inca are pretul de 850 de dolari, reusind sa economisesti 149 de dolari. Acest model are o memorie RAM de 8 GB si un spatiu de stocare de 256 GB si se gaseste in 3 versiuni diferite de culori. Daca vrei sa cumperi un MacBook care sa aiba noile procesoare Intel, va trebui sa mai astepti si probabil ca nu va fi la reducere.

Samsung Galaxy S20 are un pret de 568 de dolari, la care vei mari primi un card cadou de la Samsung in valoare de 200 de dolari. Telefonul are o reducere de 400 de dolari, fiind o reducere foarte mare.

Roku Premiere 4K Media Streamer inca se mai poate cumpara la un pret de 27 de dolari si chiar daca are 2 ani vechime, inca este un bun serviciu de streaming. Are aplicatii pentru toate serviciile de streaming si toate sunt in versiunea 4K, iar cea mai recenta accepta si HDR. 

Kasa Smart Plug Mini  este o priza inteligenta si de obicei costa 23 de dolari. Daca ai deja un dispozitiv Alexa, poti sa ii spui sa comande aceasta priza si te va costa doar 5 dolari. 

Wyze Cam costa 10 dolari daca ii vei spune Alexei sa  comande aceasta camera, la fel ca in cazul prizei inteligente. Ea de obicei se gaseste la un pret de 20 de dolari.

Prin urmare, daca nu ai apucat sa profiti de reducerile de Prime Day si nu ti-ai cumparat ceea ce ti-ai dorit, aceste produse inca sunt la reducere si le poti cumpara.