Ring Video Doorbell 3 Plus VS Google Nest Hellor VS Arlo Video Doorbell

Soneriile video inteligente au fost una dintre cele mai populare si utile inventii de pana acum. Daca nu ai inca o sonerie video inteligenta, poate ar fi timpul sa iti cumperi una, fiind un ajutor foarte mare la fiecare casa. Dintre cele trei modele voi face o comparatie in randurile urmatoare pentru a te convinge care iti este pe plac daca vrei sa iti cumperi unul dintre cele trei modele. Doar ca trebuie sa stii ca nu sunt foarte ieftine. Ring Video Doorbell 3 Plus de la Amazon costa 230 de dolari.

Video Doorbell 3 Plus costa 230 de dolari si este prima sonerie video care are functie Pre-Roll, care are rolul de a inregistra 4 secunde inainte de a avea loc un eveniment in care cineva sa se miste. Clientii Ring se pot abona la serviciul de 3 dolari pe luna si pot beneficia de serviciul Pre-Roll care va salva miscarile. Pe langa acesta functie, soneria video mai are rolul de a detecta miscare, alerte, are viziune nocturna si poate sa intelega conversatia in 3 sensuri. Este dotat cu o baterie detasabila, reincarcabila, un cablu de incarcare. Doorbell 3 Plus poate sa personalizeze diferite lucruri din aplicatie. Accepta comenzile vocale cu ajutorul Alexei, ceea ce inseamna ca ii poti cere Alexei sa iti arat videoclipurile salvate. 

Google Nest Hello costa tot 230 de dolari dar este foarte diferite de Doorbell 3 Plus. Acesta nu permite inregistrarea continua in cloud, incepand cu 5 dolari pe luna prin serviciul Nest Aware, este cu fir, asa ca nu are baterie. Poate detecta miscare, alerte, are viziuna nocturna, intelege conversatiile bidiorectionale si alerte pentru persoane. Daca te abonezi si la Nest Aware ai si functia de recunoastere faciala. Se pot seta mai multe fete, ale famiile, ale prietenilor, iar de fiecare data cand un membru al familie va incerca sa intre in casa, vei primi o notificare pentru a te anunta. Nest Hello functioneaza atat cu Alexa, cat si cu Google Assistant. 

Arlo Video Doorbell este mai ieftin decat celelalte doua modele, costa 150 de dolari. Este cu fir, deci trebuie sa se conecteze la fire pentru a functiona. Are un unghiu de 180 de grade de vizualizare, afiseaza mai multe feed-uri live, astfel incat poti sa vezi mai multe momente ale zilei. Are o alarma incorporata, care inseamna ca poate actiona si ca o camera de securitate, mai mult decat o simpla soneri. Daca te abonezi la Arlo Smart, cu 3 dolari pe luna poti sa vezi clipurile video salvate si ai alerte personalizate. Arlo este compatibil cu Alexa. 

Asadar, daca ai nevoie de o sonerie video, toate cele trei modele sunt foarte bune, insa ramane la alegerea ta pe care il preferi.