Samsung Galaxy S21 FE- zvonuri si dorinte

Anul trecut, seria S20 a venit initial cuˇ3 telefoane de top, doar ca erau foarte scumpe. Tocmai de aceea, a fost lansat un noumodel mai accesibil, Fan Edition. De aceea, este posibil ca si seria S21 sa primeasca un nou telefon, S21 FE, fiind o varianta mai accesibila si cu majoritatea functiilor care se gasesc si la telefoanele S21. Pana acum s-au auzit cateva zvonuri despre acest telefon, iar daca vrei sa afli care sunt aceste zvonuri si care sunt dorintele utilizatorilor, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Samsung Galaxy S21 FE este posibil sa se lanseze pe 19 august. S20 FE a fost lansat in 23 septembrie, dar S21 FE este posibil sa se lanseze mai devreme. Pentru ca Note 21 este posibil sa nu se mai lanseze in acest an, iar S21 FE poate ca ii va lua locul. S20 FE a avut un pret initial de 699 de dolari pentru versiunea 5G, iar cea 4G a avut un pret de 599 de lire sterline. S21 FE este posibil sa fie mai ieftin decat S20 FE.

Un zvon se refera la faptul ca S21 FE va fi dotat cu un procesor de top de la Exynos 2100 sau Snapdragon 888, la fel ca seria S21, dar ambele procesoare sunt foarte puternice. S20 FE de anul trecut era dotat cu Exynos 990 sau Snapdragon 865.

Fanii si-au exprimat dorintele si au spus ceea ce ar vrea ei sa vada la urmatorul telefon Fan Edition. 

Galaxy S20 FE a avut un pret destul de mare, avand in vedere ca spatele este din plastic, dar care se simte ca si sticla. Deci, se doreste ca S21 FE sa aiba fie un spate din sticla la un pret mai mare, fie sa fie mai ieftin sau de preferat ambele. Dar, pentru ca Galaxy S21 are un spate din plastic, este posibil ca si S21 FE sa aiba spatele tot din plastic.

Dupa cum am mentionat, ar fi de dorit ca S21 FE sa aiba un pret mai mic.

Ecranul de la S20 FE a fost destul de bun, doar ca luminozitatea sa nu era chiar atat de mare, de aceea, ar fi de dorit ca S21 FE sa aiba o luminozitate mai mare.

S20 FE are o baterie de 4,500 mAh, dar durata de viata a bateriei nu este atat de buna. De aceea, se doreste ca S21 FE sa aiba fie o baterie la fel de mare sau mai mare, dar care sa primeasca cateva imbunatatiri. Viteza de incarcare se doreste sa fie mai mare, S20 FE avand o viteza de 25 W.

Asadar, acestea sunt zvonurile auzite pana acum si dorintele fanilor cu privire la Galaxy S21 FE.