Samsung S30- zvonuri

Samsung a lansat in cursul acestui an seria S20, iar ultima serie ca a fost lansata recent este Note 20 si se presupune ca sunt ultimele telefoane lansate de companie anul aceasta. Desi nu a trecut mult timp de cand s-a lansat Galaxy S20, deja se astepta sa apara seria urmatoare, S30, care cel mai probabil se vor lansa in 2021. Deja exista cateva zvonuri, presupuneri si pareri cu privire la data de lansare, pret si specificatii, daca vrei sa afli care sunt, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Samsung anunta noile sale produse la inceput de an, apoi in februarie anunta ca se vor lansa in martie, iar acest lucru este posibil sa se intample si cu seria S30. Telefoanele seriei este posibil sa aiba cel putin pretul telefoanelor din seria S20, asa ca model standard poate sa aiba un pret de 999 de dolari, iar modelele S30 Plus si S30 Ultra vor costa mult mai mult. 

Inca nu s-au spus atat de multe zvonuri cu privire la specificatiile pe care le voi avea telefoanele din seria S30, dar s-a spus despre camera frontala care va fi in ecran, ceea ce suna a o noua tehnologie. Se mai spune ca Samsung le va oferi telefoanelor care pot sa combine pixelii o camera de 150 MP. Pe langa aceasta camera, se mai pot adauga un telefoto de 64 MP, o camera cu un unghi ultra-larg de 16 MP, o camera macro de 12 MP, dar si un senzor de adancime care are in total 5 senzori. Daca aceste specificatii vor fi adevarate, cel mai probabil ca Samsung Galaxy S30 Ultra sa le aiba. Alt zvon spune ca Galaxy S30 Ultra va avea o camera de 108 MP, doar ca va avea un nou senzor de imagine, unul nou si imbunatatit. 

Zvonurile nu au omis chipsetul cu care se presupune ca vor fi dotate unele modele ale seriei S30. Se spune ca vor folosi un chipset Enynos 1000, care este mult mai puternic decat Snapdragon 865. Cei din SUA vor avea un chipset Snapdragon 875, care este la fel de rapid. Este posibil ca si bateria sa primeasca o capacitate mai mare fata de bateriile seriei S20. 

Totusi, preturile mari pe care le are seria S20 este un lucru dezamagitor pentru cei care isi doresc un telefon din aceasta serie, dar nu si-l permit. Asa ca, se doreste ca seria S30 de anul viitor sa aiba un pret mai mic sau macar sa existe un model S30 Lite. 

Acestea fiind spuse, daca si tu esti nerabdator si de abia astepti sa vezi urmatoarea serie de telefoane ale companiei Samsung, S30, zvonurile de mai sus poate ca te-au ajutat in formarea unei opinii, dar tine minte, sunt doar zvnouri, asa ca nu te baza foarte mult pe ele.