Sezonul 11 din Fortnite: “gaura neagra”, noua harta, trailer leak si multe altele

Evenimentul „The End” al Fortnite a avut loc pe 13 octombrie și, cu siguranta, s-a ridicat inaltimea asteptarilor in acest sens. Odata ce cronometrele de contorizare din joc au ajuns la zero, noua racheta pe care vizitatorul a construit-o la Dusty Depot s-a lansat catre cer, declansand o reactie in lant care, in cele din urma, a creat o gaura neagra care a aspirat totul, aparent stergand jocul. Este un lucru pe care cei de la Epic Games pe contul oficial de Twitter al jocului l-au tachinat de mai mult timp si care a fost unul dintre cele mai bune momente ale jocului, fara indoiala:

https://twitter.com/FortniteGame/status/1183435983427125254/photo/1

Poti urmari exact cum s-a intamplat evenimentul mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=CUjgndfCLkM

Acum intrebarea e in ce masura va mai continua Fortnite, pentru ca aceasta gaura neagra dureaza deja de mai mult de 24 de ore. Cu toate ca nu toata lumea este convinsa de faptul ca jocul s-a incheiat pe bune, faptul ca evenimentul cu “black hole” continua pana in prezent a alarmat intreaga comunitate de gameri Fortnite de pe Twitch si de pe alte platforme de gaming streaming. Unii percep acest lucru ca pe un eveniment, altii ca sfarsitul jocului, altii sunt panicati pentru ca se logheaza pe conturile lor insa ecranul e complet negru atunci cand isi deschid harta. Dar sa luam in considerare posibilitatea ca Fortnite sa continue, fiindca ea e si cea mai probabila de pana acum. 

In momentul de fata, viitorul Fortnite este cat se poate de neclar. Desi exista o gramada de zvonuri ca este doar o manevra pentru a tachina utilizatorii si ca, intr-adevar, urmeaza si un sezon 11. Principala dovada in acest sens este un trailer scurs pentru Fortnite: Chapter 2, care a aparut recent in mediul online, parand sa sugereze faptul ca sezonul urmator al jocului ar putea fi, pentru Fortnite, o actualizare masiva si o reinnoire din cap pana in picioare. Sau, in orice caz, mai mare decat se astepta media atunci cand au raportat acest lucru. Se vor adauga barci, o nouă harta si multe altele… Desi din partea celor de la Epic Games nu a fost nimic confirmat oficial inca. 

Mai jos poti viziona si trailerul pentru noul sezon:

Sunt multe schimbari despre care cei de la Epic Games au vorbit ca vor avea loc in noul sezon al Fortnite, deci ar fi putin cam ilogic ca jocul sa se termine in momentul de fata si tot ce au spus reprezentantii corporatiei de gaming sa fi fost o minciuna. Spre exemplu, Epic a confirmat adaugarea de roboti pentru sezonul 11. Ca dezvoltatorul va introduce in joc adversarii controlati prin inteligenta artificiala incepand din sezonul viitor. Conform Epic, acestea sunt destinate sa ajute jucătorii sa-si perfecționeze abilitatile si sa-si dezvolte strategiile; cu cat jucatorii sunt mai buni, cu atat mai putini roboti vor aparea in meciurile lor, spune dezvoltatorul.