Sfaturi pentru utilizarea Galaxy Buds Pro

Cea mai noua pereche de casti de la Samsung este Galaxy Buds Pro, fiind lansate pentru a concura cu AirPods Pro, avand functii avansate, o anulare a zgomotului eficienta, o buna durata de viata a bateriei, iar calitatea sunetului este foarte buna. Au o functie care lipseste de la AirPods Pro, fiind vorba despre detectarea vocii, astfel ca atunci cand vei vorbi, volumul se va reduce, iar cand te vei opri, va reveni la normal. Daca vrei sa afli cum sa utilizezi mai eficient aceste noi casti, ramai cu ochii pe sfaturile urmatoare.

Asocierea castilor cu un dispozitiv este foarte simpla. Ai nevoie de aplicatia Galaxy Wearable pe telefon, iar dupa ce vei scoate castile din carcasa, o sa iti apara pe telefon o solicitare de asociere. 

Ambele casti au controale tactile pe lateral. Daca atingi o data vei reda sau intrerupe melodia, daca apesi de 2 ori, vei trece la piesa urmatoare sau vei raspunde la apel, daca apesi de 3 ori vei trece la melodia anterioara, iar daca vei tine apasat poti respinge un apel, dar acest gest se poate personaliza. 

Personalizarea controlului se realizeaza din aplicatie, trebuie sa apesi pe Atingeti lung si vei avea o lipsa de variante si alege ceea ce iti doresti. 

Functia de anulare a zgomotului are 2 niveluri si poti alege nivelul dorit din aplicatie. In aceeasi sectiune din aplicatie, deruleaza pana jos si vei vedea un comutator in dreptul functiei Detectarea vocii. Daca o vei activa, cand vei incepe sa vorbesti functia de anularea zgomotului se va opri si volumul va scadea. Vei putea alege dupa cat timp sa se revina la setarile initiale dupa ce te-ai oprit din vorbit.

Exista o functie, Seamless earbud connection, ce presupune comutarea intre dispozitive, asa ca Galaxy Buds Pro se vor asocia cu dispozitivul utilizat, dar trebuie ca ambele dispozitive sa fie asociate cu Galaxy Buds Pro.

Castile se pot conecta si cu alte dispozitive, trebuie sa le pui in urechi, sa apesi lung pe ambele casti pana cand vei auzi un sunet, iar din meniul Bluetooth de pe telefon asociaza castile cu dispozitivul dorit.

Din aplicatie se poate verifica nivelul bateriei, atata a castilor, cat si a carcasei.

Cand va exista o actualizare software disponibila pentru casti, aplicatia va emite o notificare pentru a-ti aduce la cunostinta acest aspect. Pentru a actualiza castile, trebuie asezate corect in carcasa si apoi va trebui sa urmezi pasii din aplicatie.

Acestea fiind spuse, daca ai o pereche de casti Galaxy Buds Pro si inca nu te-ai obisnuit cu ele, sfaturile de mai sus iti vor fi de folos in diferite activitati si vei invata cum sa utilizezi eficient functiile de care dispun castile.