Star Wars: The High Republic

Daca est un fan infocat al filmelor si serialelor Star Wars, tin sa iti aduca la cunostinta faptul ca ultimul lor proiect combina mai multe genuri, romane, benzi desenate si carti pentru copii pentru a spune o poveste interconectata si poarta numele de The High Republic. In decembrie The Rise of Skywalker a pus capat trilogiei Star Wars, dar nu va faceti griji Disney, Lucasfilm si Jedis au in plan publicarea multor filme pentru cei pasionati de Star Wars. 

Un mic spot din acest film este acela ca  Ordinul Jedi are inca Imperiul Galactic sub control si nu exista politicieni machiavelici. Michael Siglain, directorul editiei Lucasfilm considera un citat de Obi-Wan Kenobi inspiratie pentru urmatorul lor proiect. Citatul suna cam asa: “Timp de peste o mie de generatii, cavalerii Jedi au fost pazitorii pacii si justitie.” Ordinul Jedi va fi proiectat astfel incat sa fie in varful piramidei al eroismului. Ca in orice film, rau va sosi iar eroii vor fi testati, daca vor trece testul veti afla voi uitandu-va la film. Ce ii ameninta sunt cei din Nihil care este considerat un “viciu spatial” si se afla la marginea universului Galactic. 

Prima faza a The High Republic va debuta in august la conventia Anahaim Celebretion Star Wars si va avea cinci lansari: roman pentru adultii tineri numit “Into the Dark ”, alt roman “A Test of Courage”, benzi desenate din seria “The High Republic Adventures”, alta serie de benzi desenate “The High Republic” si in final romanul “The Light of Jedi”. 

Seria “The Mandalorian” a avut un mare succes datorita simpaticului Baby Yoda. Se vor mai lansa si alte trilogii printre care se numara urmatoarele: “Star Wars Jedi:Fallen Order”, un nou joc pentru PlayStation 4 sau Xbox care a fost foarte apreciat, avand numai recenzii bune. 

Star Wars s-a bucurat de un succes neasteptat inca de cand s-a lansat primul Death Star. S-au creat multe obiecte de colectie pentru fanii infocati. Branduri precum Lego si Funko au pus amprenta pe personajele principale din Star Wars si au creat diverse jocuri care ii au in prim plan pe acestia, fiind un cadou perfect pentru copii carora le place acest film. 

Prin urmare, daca ai pe cineva care este un fan infocat Star Wars ii poti oferi un cadou foarte frumos de ziua sa de nastere sau cu orice alte ocazii si in acelasi timp sa ii dai vestea buna in legatura cu seria de filme si seriale care vor aparea in curand. Se presupune ca si seria The High Republic va avea un mare succes, la fel si cartile cu benzi desenate sau romanele care vor aparea. Acele detalii de mai sus sper ca ti-au starnit curioazitatea si te vei uita la filmele din Star Wars.