Telefon nou sau reconditionat

Telefoanele sunt din ce in ce mai peformante, din ce in ce mai subtiri, mai rapide, dar si din ce in ce mai scumpe. Ultimele modele lansate de Samsung, seria S20, au niste preturi uriase si sunt persoane care fie nu vor sa cheltuie atat de multi bani pe un telefon, fie nu isi permit si din cauza aceasta nu isi mai cumpara telefonul pe care si-l doresc si se uita sa isi cumpere modele care sunt mai accesibile. Dar, sunt persoane care nu vor sa ia in calcul varianta de a cumpara telefonul reconditionat, care este mai ieftin decat cel nou nout, pentru ca se tem ca nu cumva sa primeasca un telefon nefunctional. Tocmai de aceea, in randurile de mai jos voi explica ce inseamna un telefon reconditionat.

Un telefon reconditionat inseamna un telefon testat. Cand ajunge intr-un depozit un lot de telefoane, un angajat, un tehnician, trebuie sa desfaca si sa testeze un telefon din acel lot, pentru a se asigura ca functioneaza perfect, ca nu prezinta niciun fel de problema. In caz contrar, intregul lot se va trimite inapoi pentru ca nu se poate scoate la vanzare un telefon care are probleme, pentru ca firma, compania, va avea o serie de reclamatii care ii poate afecta reputatia si imaginea. Pentru ca telefonul a fost testat nu se poate scoate la vanzare cu acelasi pret ca cel nedesfacut si netestat, tocmai de aceea va beneficia de o reducere de vreo 200-300 de lei, iar cand nu ai acesti bani pentru a-ti cumpara telefonul dorit, dar il gasesti la un pret redus, dar reconditionat, este indicat sa iei in calcul aceasta optiune, pentru ca telefonul nu va fi stricat. Daca vrei sa iti cumperi un Samsung Galaxy A7 2018, nu trebuie sa iti fie teama, pentru ca nu vei primi un telefon stricat sau spart, nu va fi nevoie sa inlocuiesti geamul la Samsung Galaxy A7 2018, cum cred unele persoane, ci vei primi un telefon intr-o stare perfecta, doar ca vei putea sa beneficiezi de acea reducere de aproximativ 200 sau 300 de lei. 

Este posibil ca atunci cand cauti sa iti cumperi un telefon reconditionat sa nu gasesti, dar nu trebuie sa te panichezi, ci trebuie sa mai astepti pentru ca va trebui sa se scoata la vanzare si telefoanele reconditonate si cand vei prinde momentul oportun, sa te grabesti sa il cumperi. 

Acestea fiind spuse, daca nu ai un buget suficient de mare incat sa poti sa iti cumperi telefonul mult dorit nou nout, poti sa te gandesti la varinata de a-l cumpara reconditionat, pentru ca beneficiezi de o reducere de vreo 200-300 de lei. Asa ca, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat, nu un telefon stricat.