Top 10 tablete in 2019

Cauti cele mai bune tablete disponibile pe piata la ora actuala? Atunci, te afli la locul potrivit. In ziua de astazi, cele mai bune tablete sunt dezvoltate pentru a putea fi folosite ca laptop-uri, sau chiar pentru a le inlocui. Sau cel putin, pentru a inlocui tastatura si alte functii  pe care le poti gasi doar la laptop-urile traditionale. Fara alte introduceri, iti prezentam o lista cu cele mai bune tablete pe care le poti cumpara in momentul de fata.

1. iPad Pro 11

Fara indoiala, iPad Pro 11 este cel mai bun model de tableta pe care il poti gasi pe piata la ora actuala. Si, desigur, este si cel mai bun iPad. Desigur, este un model extrem de scump, dar isi merita fiecare banut, fiindca este cel mai puternic dispozitiv al celor de la Apple, depasind cu mult performanta iPhone-urilor si MacBook-urilor pe care compania din Copertino le-a dezvoltat in ultimul timp.

Alimentat de un procesor A12X Bionic, ruland pe iOS 12, si un ecran cu diagonala de 11 inch, iPad Pro 11 este exact modelul acel model premium la care o multime de utilizatori viseaza. Este disponibil in variante cu spatiu de stocare de la 64 de GB, la 256 / 512 si, in final, pana la 1TB. De asemenea, modelul poate avea incorporata o tastatura, iar din punct de vedere al performantei si design-ului, este aproape ca si cum ai incerca un laptop. Mai este si noul Apple Pen, care se potriveste perfect pe cadrul lui iPad Pro. De asemenea, are o camera de 12 megapixeli pe spate, si o camera frontala de 7 megapixeli, fiind o tableta numai buna pentru imagini sau fotografii. Insa pretul sau, de 3871 de lei, poate parea putin prea mare pentru unii utilziatori.

2. iPad 2018

iPad 2018 nu este cea mai puternica tableta de pe piata in momentul actual, insa este numai buna pentru utilizatorul obisnuit. Prezinta un ecran cu diagonala de 9.7 inch, cu rezolutie de 1536 x 2048 de pixeli, deci sta bine si din acest punct de vedere. Este alimentat de un procesor A10 Bionic si ruleaza sistemul de operare iOS 12, avand o durata a bateriei de pana la 10 ore de navigare pe internet sau vizionare de videoclipuri. Fapt ce face din acesta tableta un media player excelent si o alegere potrivita in cazul in care vrei s-o folosesti mai mult pentru gaming, social media si distractie. Are o camera pe spate de 8 megapixeli, si o camera frontala de 1.2 MP. Are un senzor de amprenta Touch ID inclus si functioneaza cu Apple Pencil, ceea ce este un avantaj major in aceasta situatie. Totusi, modelul nu vine impreuna cu o tastatura inteligenta. Toate acestea deoparte, este unul dintre cele mai bune modele pe care il vei putea gasi pe piata.

3. iPad Pro 12.9 (2017)

Fara indoiala, iPad Pro 12.9 este una dintre cele mai placute surprize pe piata, mai ales prin  prisma dimensiunilor sale mari si prin faptul ca, din punct de vedere al caracteristicilor, este modelul ce seamana cel mai mult cu un MacBook cu panou touchscreen disponibi pe piata de electronice la momentul actual. Astfel, are un ecran imens, de 12.9 inch, care poate fi folosit oricand pe post de tableta si prezinta o rezolutie de 2048 x 2732 pixeli. Este alimentat de un procesor A10X Fusion si are o baterie de 10875 mAH, fiind unul dintre cele mai performante si mai rezistente modele disponibile pe piata.

Prezinta si accesorii precum Apple Pencil si Smart Keyboard, ceea ce il face sa arate din ce in ce mai mult ca un MacBook, dupa cum am mai spus. Singura diferenta in comparatie cu un MacBook este sistemul de operare pe care il utilizeaza, ruland iOS 12 in loc de Mac. Este o alegere excelenta pentru cei care isi doresc sa experimenteze un MacBook sub forma unui iPad.