Top cei mai buni ochelari de soare in 2020

Daca vrei ca mereu sa fii in pas cu moda, doar nu doar in ceea ce priveste hainele si incaltamintea, dar si legata de ochelarii de soare, pentru a arata cat mai cool, ar trebui sa afli care sunt modelele de ochelari la moda in anul acesta. Mersul pe munte, statul la plaja, presupun doua modele diferite de ochelari, de aceea in randurile de mai jos am selectat cele mai moderne perechi de ochelari. 

DITA Lancier LSA-102 au un aspect universal si nu vor aluneca de pe nas avand doua bucati de plastic care nu permit acest lucru. Acest model vine cu trei rame diferite (alb, aurie sau metalice), care sunt foarte potrivite pentru a conduce sau pentru a merge cu bicicleta. Cu ajutorul acestor lentine, ochii pot sa se descurce mai bine in ceea ce priveste reflectarea in apa sau stralucirea soarelui pe plaja. Acest model costa 310 lire sterline. 

POC Aspire sunt ochelari potriviti pentru ciclism si costa 175 de lire sterline. Au un camp vizual foarte mare, iar datorita unui invelitor care se afla peste lentile, ochii tai vor fi feriti de razele soarelui. Rama este confectionata din plastic, dar este la fel de puternica precum metalul. Ochelarii nu iti vor aluneca de pe nas nici macar atunci cand ploua sau cand transpiri pentru ca are cauciuc acolo unde vin pe nas. 

Roka Oslo este un brand foarte renumit de ochelari de soare si costa 135 de lire sterline. Este o pereche de ochelari foarte eleganta, au o rama negru mat, lentile aurii. Bratele ochelarilor ajuta mult la a tine ochelarii, fara sa cada chiar si in timpul unei alergari. Acestia vin cu inca 3 placute de schimb, pentru a alege care iti place cel mai mult, care ti se pare cea mai confortabila sa fie pe podul nasului. 

Persol 714 Steve McQueen costa 312 lire sterline, au rame pliabile, astfel ca pot incapea chiar si intr-un buzunar foarte mic, iar lentilele sunt polarizate, sunt foarte confortabili, originali si cool. 

Vuarnet Tom 1623 costa 290 de dolari si sunt de la un renumit brand francez. Au o rama retro, iar lentilele sale sunt Nightlynx, care sunt special concepute pentru a imbunatati contrastul si perceptia distantei in timp ce conduci. 

Oakley Split Shot sunt potriviti pentru cei care se plimba cu barca si costa 140 de lire sterline. Au un fir detasabil care iti permite sa iti fixezi ramele, dar care in acelasi timp ifera o securitate atunci cand pescuiesti sau cand esti in barca, pentru a nu-i scapa in apa. 

Asadar, daca iti place mereu sa fii la moda si in ceea ce priveste ochelarii, ar trebui sa consulti modele descrise anterior pentru a face cea mai buna alegere.