Traierul de la remake-ul Final Fantasy 7 este nostalgie de inalta definitie

Cei de la Square Enix au vorbit despre remake-ul Final Fantasy VII pentru o gramada de timp, probabil pentru decenii, avand in vedere ca am pierdut numarul datilor in care proiectul a fost mentionat de companie. In timpul prezentarii State of Play de la Sony, acestia au lansat, in cele din urma, inca un indiciu in privinta titlului care este in dezvoltare de atata vreme. Trailer-ul nu ne ofera altceva decat o scurta privire a cum va arata jocul ce urmeaza a fi lansat. In viata asta, sper. Modul de joc arata suficient de convingator, iar parul lui Cloud parca e plin de spray. Aceste detalii sunt singurele pe care le cunoastem, deocamdata, in privinta noului joc.

Dupa cum subliniaza si cei de la Gamespot, se pare ca cea mai mare parte a trailer-ului se concentreaza pe prima misiune de bombardament a jocului original, dar este disponibila acum la o calitate vizuala de inalta definitie si fara corpurile blocate ale originalului. Trailer-ul mai infatiseaza o scurta intalnire cu Guard Scorpion – primul boss pe care trebuie sa-l bati in joc – si imagini cu Aeris (sau Aerith, cum o fi chemand-o), care ii da lui Cloud o floare. Remake-ul de la Final Fantasy VII a fost anuntat, pentru prima oara, la E3 2015, dar Square Enix a fost relativ tacuta in privinta acestui nou proiect inca de atunci. Prin urmare, nu am reusit sa aflam prea multe informatii pana acum, cand a aparut acest trailer. Cu toate acestea, inca nu exista niciun cuvant despre masura in care aceasta noua versiune va include sau nu faimoasa scena din baie (da, eu sper sa nu o includa, dar nu depinde de mine) si nu am vazut-o la E3 anul trecut, dar oare ne vor oferi mai multe informatii cei de la Square Enix in 2019? Sa speram.

Final Fantasy 7, unul dintre cele mai bune jocuri de role-play

Final Fantasy XII este un joc video role-play, dezvoltat și publicat de Square Enix pentru consola video PlayStation 2. Jocul este parte din seria Final Fantasy si a fost lansat in 2006. Acesta a fost, de departe, cel mai de succes, joc al seriei. Pentru ca a introdus cateva optiuni inovative pentru un joc al seriei Final Fantasy: o lume deschisa, un sistem de lupta fara sudura, o camera controlabila, un sistem “gambit” personalizabil, care permite jucatorului sa controleze imaginea artificiala inteligenta (AI) a personajelor in lupta, un sistem de “licentiere”, care determina abilitatile si echipamentul ce pot fi folosite de catre personaje  si o miscare de vanatoare, care permite jucatorului sa gaseasca si sa invinga monstrii din ce in ce mai dificili in lumea deschisa a jocului. Final Fantasy XII include, de asemenea, elemente din jocurile anterioare ale seriei, cum ar fi Chocobos si Moogles. Fiind dezvoltat in Japonia, are un stil grafic usor asemanator cu cel al unui visual novel (sau anime). Si o grafica putin cam invechita, motiv pentru care i se dezvolta acest remake, sa poti sa te joci acest joc extraordinar la cea mai buna calitate video.