Zvonuri despre Iphone 12

Apple a trimis invitatiile oficiale la evenimentul sau de lansare, iar presupunerile se refera la faptul ca se va lansa mult asteptatul Iphone 12. Intarzierea lansarii noilor telefoane este din cauza virusului, iar producatorii au fost nevoiti sa inchida productia, iar dupa ce s-au mai imbunatatit situatiile, productia si-a reluat activitatea, doar ca era incetinita. Se asteapta ca Iphone 12 sa aiba software nou, foldere pentru aplicatii. Daca vrei sa afli care sunt zvonurile despre Iphone 12, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Un zvon se refera la faptul ca Iphone 12 va fi mai ieftin decat Iphone 11 care avea un pret de 699 de dolari pentru modelul de baza, fiind cu 50 de dolari mai ieftin decat Iphone XR. Asa ca, se astepta ca Iphone 12 sa coste 649 de dolari, Iphone 12 Pro sa fie 999 de dolari, iar 12 Pro Max sa fie 1.099 de dolari.

Se presupune ca aceste telefoane vor avea conectivitatea 5G si ca este posibil ca Apple sa isi utilizeze propriile antene 5G. Apple, ca de obicei, nu este prima companie care aduce ceva nou la telefoanele sale, ci prefera sa imbunatateasca tehnologiile. 

Apple obisnuieste ca la fiecare 2 ani sa aduca modelelor sale de telefoane, ceva cu totul nou. Dar un zvon spune ca Iphone 12 va avea un design destul de asemanator cu Iphone 11.

Este posibil ca telefonul sa nu vina in cutie impreuna cu obisnuitele casti cu fir si nici cu un adaptor. Acesta este un motiv pentru care sa motiveze oamenii sa isi cumpere AirPods.

 Iphone-urile lansate cel mai recent sunt dotate cu procesorul A13 Bionic, de aceea este de asteptat ca Iphone 12 sa fie dotat cu A14 Bionic.

Iphone 11 Pro si Pro Max au primit o culoare deosebita si unica, un albastru inchis, fiind versiunea care s-a vandut cel mai bine. Se presupune ca si Iphone 12 Pro sa aiba o alta nuanta mai speciala de albastru, posibil sa fie bleumarin. 

Este posibil ca Apple sa introduca telefoane care sa aiba noi dimensiuni. Iphone 12 s-ar putea sa aiba un ecran de 5,4 inci, iar Iphone 12 Pro Max sa aiba 6,7 inci. Se mai presupune ca vor avea rata de actualizare de 120 Hz. 

Incepand de la Iphone X, telefoanele de la Apple au camera frontala au o adancime 3D, care ajuta la Face ID. Este posibil ca Apple sa adauge o camera cu adancime 3D si pe camerele din spate.

Acestea fiind spuse, se asteapta cu nerabdare lansarea telefoanelor noi de la Apple, Iphone 12, iar daca vrei sa iti cumperi unul, acestea sunt cele mai populare zvonuri, care te-ar putea ajuta in a lua o decizie, dar cel mai bine este sa astepti pana cand se vor publica detaliile oficiale.