Zvonuri despre Samsung Galaxy S21

Daca esti un client fidel al companiei Samsung si un fan infocat al dispozitivelor sale, daca pana acum ai auzit doar zvonuri despre viitoarele telefoane Samsung Galaxy S21, in data de 14 ianurie compania va dezvalui informatii concrete. Daca vrei sa cumperi viitorul telefon de la Samsung, te poti inregistra chiar acum. In anul 2020 compani s-a asigurat ca a lansat telefoane pentru toate bugetele. Din pacate, inca nu exista nimic concret despre Galaxy S21, asa ca, in randurile de mai jos voi prezenta cateva dintre zvonuri.

Un prim zvon indica prezenta unor imbunatatiri ale camerei la Galaxy S21, printre care un zoom optic de 10x. Se mai spune ca Galaxy S21 Ultra s-ar putea sa inlouiasca seria Note, pentru ca ar avea in carcasa un spatiu de depozitare pentru S Pen.

Dimensiunile ecranelor telefoanelor ar putea fi in felul urmator: S21 de 6,2 inci, S21 Plus de 6,7 inci si S21 Ultra de 6,8 inci. Este posibil ca toate cele 3 telefoane sa aiba rata de actualizare de 120 Hz, dar S21 Ultra sa aiba cea mai inalta rezolutie, WQHD Plus. Vor fi dotate cu cel mai recent procesor de la Qualcomm, iar la un eveniment s-a anuntat numele acestuia, fiind Snapdragon 888, oferind performante excelente, viteze foarte mari 5G si o lunga durata de viata a bateriei. S21 s-ar putea sa aiba o baterie de 4.000 mAh, S21 Plus de 4.800 mAh, iar S21 Ultra de 5.000 mAh. 

Unele dintre specificatii raman neschimbate ca la seria S20, printre care cititorul de amprente sub ecran, camera frontala perforata, ecran curbat. Camera de spate s-a mutat in coltul din stanga, avand o camera larga, ultra-larga si un teleobiectiv. S21 Ultra va avea 4 camere, avand in plus inca un teleobiectiv de 10 MP ci zoom optic de 10x. Si acesta va avea zoom-ul spatial de la S20 Ultra.

Galaxy S21 va fi disponibil in culori de gri si negru, dar se aspatea si alte culori, S21 Plus va fi in argintiu, negru si violet, iar S21 Ultra in negru si argintiu.

Chiar daca ideea companiei Apple cu eliminarea accesoriilor din cutie nu este prea stralucita, este posibil ca si Samsung sa ii urmeze exemplul, astfel incat in cutie sa se afle doar telefonul. 

Compania a lansat si o serie de dispozitive ce se pot asocia cu telefonul, adica ceasuri, trackere de fitness, dar este posibil ca S21 sa nu accepta niciun astfel de dispozitiv.

Acestea fiind spuse, cele mentionate mai sus sunt unele dintre zvonurile despre Galaxy S21 de pana acum, dar pentru a afla informatii concrete va trebui sa urmaresti evenimentul din 14 ianuarie. Dar daca vrei sa cumperi oricum un S21, te poti inregistra inca de pe acum.