Zvonuri despre Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsung si-a anuntat lansarea noilor dispozitive printre care, Samsung Galaxy Z Fold 2, cele 2 telefoane Note 20 si Note 20 Ultra, Galaxy Buds si Tab S7. Cum inca nu se stiu atat de multe detalii despre noul telefon pliabil, zvonurile nu s-au ferite sa nu apara. Daca vrei sa iti cumperi noul telefon pliabil de la Samsung, Galaxy Z Fold 2, poti sa iti faci o mica idee cu urmatoarele zvonuri, doar ca nu trebuie sa le iei in serios, ci mai bine astepti sa iti concretizezi ideea cand vor aparea mai multe detalii despre el. 

Ecranul interior al telefonului va avea 7,3 inci, fiind cel mai mare dezavantaj al primul model pliabil. Se mai spune ca acest telefon va avea o rezolutie mai buna, mai mare, o camera frontala care nu va avea un decupaj mare, ci o mica perforare a ecranului si ca va veni in doua culori, negru si rozul pal. Inca nu se stie garantat ca si rozul pal va fi disponibil, doar ca se spera sa aiba si aceasta nuanta. Inca nu se stie care va fi data cand telefoanele vor fi disponibile pentru vanzari, dar zvonurile spune ca incepand cu data de 20 august se vor putea vinde telefoanele. 

Se mai spune ca telefonul pliabil, Samsung Galaxy Z Fold 2, ar putea accepta noua retea 5G. Primul model de telefon pliabil nu accepta reteaua 5G, o accepta doar pe cea 4G in SUA, dar in Coreea si in Marea Britanie exista si versiunea de 5G. 

Un alt zvon este cel referitor la pretul telefonului pliabil, care bineinteles ca nu va fi unul mic si accesibil, ci este posibil sa se invarta in jurul pretului de 1.880 de dolari. Totusi, ar fi o surpriza ca telefonul pliabil imbunatatit sa aiba un pret mai mic decat primul model care a fost un esec. Galaxy Z Flip a avut un pret de inceput de 1.380 de dolari, iar versiunea 5G costa 1.450 de dolari. 

Rezistenta la apa este o caractersitica destul de importanta pentru telefoanele de top, doar ca primul model de telefon pliabil nu a avut acesta caracteristica, doar ca Z Fold 2 poate sa aduca acest bonus. 

Camerele de spate se spune ca vor fi trei asezate intr-un patrat, fiind designul camerelor pe care il are si Samsung Galaxy S20 Ultra. 

Se spune ca va exista si un model Samsung Galaxy Fold E sau Fold Lite, pe langa modelul premium. Se mai zvoneste si pretul telefonului mai ieftin, care este posibil sa coste 1.000 de dolari, doar ca ecranul va fi din plastic, nu din sticla cum este cel premium. 

Asadar, daca vrei sa iti cumperi noul telefon pliabil, Samsung Galaxy Z Fold 2, aceste zvonuri poate ca te ajuta sa iti faci o idee, insa este mai bine sa astepti pana cand vor aparea detaliile concrete pentru a-ti finaliza ideea.