LG G8X are un design rafinat si functii de top, insa lipseste ceva

Recent, am auzit zvonuri conform carora un telefon numit LG G8X va fi lansat oficial luna viitoare, in septembrie, probabil la IFA 2019 si, desi nu se stia prea multe despre acest nou dispozitiv, exista posibilitatea sa il fi vazut deja din anumite leak-uri postate de catre utilizatori care se ocupa cu a dezvalui publicului planurile companiilor producatoare de telefoane mobile. Facute publice de catre Pricebaba si OnLeaks (un leaker de renume), aceste leak-uri infatiseaza un telefon cu un tinydrop notch minuscul, care este substantial mai mic in comparatie cu cel de dimensiuni complete de pe LG G8 – telefonul al carui succesor pare a fi acest model G8X. In afara de acest mic aspect, care nu prezinta o diferenta cine stie ce mare decat un plus din punct de vedere al aspectului, designul este oarecum similar, cu un spate din sticla, un cadru metalic, o camera de spate cu doua lentile, un jack audio de 3,5 mm si spatiul pentru difuzoare sub ecran. Cu toate acestea, exista doua diferente cheie.

Prima diferenta o reprezinta aceea ca aici nu exista un scanner de amprente vizibile si, se pare, nu exista suficient spatiu in cresa pentru un sistem decent de recunoastere faciala, cu toate ca este probabil ca LG G8X sa aiba un scaner de amprenta pe ecran. Nu ca sistemul de identificare faciala ar fi cu mult mai bun in comparatie cu cel de amprente. Ambele sunt mai solide in aceasta privinta. Aceasta este o caracteristica care incepe sa devina din ce in ce mai des intalnita atunci cand ne raportam la flagship-uri, dar care pe LG nu a fost inca implementata, din anumite motive. Cea de-a doua diferenta majora consta in faptul ca este prezenta o casca, ceea ce sugereaza ca LG a scapat de tehnologia Crystal Sound

hole-less de la LG G8, care a folosit vibratii pentru a produce sunet pe ecran. Acest lucru este usor dezamagitor in cazul in care este adevărat, deoarece in timp ce aceasta caracteristica poate parea un pic mai fortata, am constatat ca a funcționat bine per total.

In sfarsit, potrivit sursei, LG G8X are un ecran cu o diagonala de aproximativ 6,2 inch, putin mai mare comparativ cu ecranul de 6.1 inch de pe LG G8, iar dimensiunile sunt aparent de 159.3 x 75.8 x 8.5 mm, ceea ce l-ar face mai mare decat LG G8, care prezinta dimensiuni de  151,9 x 71,8 x 8.4mm. Nu exista nicio stire cu privire la specificatiile telefonului, deocamdata, insa cei de la LG in sine au lansat un teaser in care prezinta un telefon cu ecran dual, care ar putea fi acest model. Cu toate acestea, ar fi prea devreme sa te incante ideea – in loc sa fie  un telefon cu adevarat pliabil, aici e vorba, probabil, doar de o functie care iti va permite sa utilizezi accesoriul LG DualScreen ca un al doilea ecran optional. Ar trebui sa stim sigur in curand.